Home » Camper, Caravan en aanhanger onderhoud

Camper, Caravan en aanhanger onderhoud

Met de camper of caravan check van Feenstra Autotechniek kunt u met een gerust hart op vakantie, zodat u zorgeloos van u vakantie kunt genieten.


Wist u dat?
Voor campers winterbanden verplicht zijn in veel wintersportlanden, zoals Duitsland en Zwitserland. Check ook of uw winterbanden niet te oud zijn. Voor alle banden geldt: de kans op klapbanden neemt na zes jaar flink toe. Weet u niet zeker hoe oud de banden van uw camper zijn? Zoek op de band naar de ‘DOT-code’. Dit is een combinatie van vier cijfers. Bijvoorbeeld 3214. De eerste twee cijfers staan voor de week van de productie, de laatste twee voor het jaar.
Goed onderhoud aan u caravan, camper en aanhanger verlengt de levensduur aanzienlijk en bevorderd de verkeersveiligheid. Een defect onderweg naar vakantie, tijdens het werk of hobby is natuurlijk heel vervelend. Onderhoud daarom u caravan, camper en aanhanger regelmatig. Bovendien kunnen verzekeringsmaatschappijen moeilijk doen mocht er iets gebeuren en er sprake is van slecht onderhoud. Feenstra Autotechniek adviseert om minimaal elk jaar een algehele check en onderhoud te doen om problemen te voorkomen.