Home » Over ons

Over ons

Rick Feenstra – eigenaar

Sinds 2006 ben ik werkzaam als autotechnicus. De ambitie om een eigen bedrijf te starten is altijd groot geweest. Ik heb altijd al passie gehad voor nieuwe ontwikkelingen binnen de autotechniek. Hiervoor heb ik al vele verdiepende cursussen gevolgd naast mijn opleiding autotechnicus, eerste autotechnicus en APK-keurmeester.
Mijn interesse ging steeds meer naar het zoeken van storingen en problemen die voor een eerste autotechnicus te hoog gegrepen zijn. Daarom heb ik er voor gekozen om bij GMTO in opleiding te gaan voor diagnose technicus, diagnose specialist en diagnose expert. Gezien de ontwikkelingen in het duurzaam rijden komen er steeds meer hybride en elektrische voertuigen. Zonder de juiste diploma’s mag je niet aan het elektrische gedeelte van deze auto’s werken. Ik ben ervan overtuigd dat duurzaam rijden de toekomst is, daarom ben ik mij gaan specialiseren in hybride en elektrische voertuigen. Hiervoor heb ik bij GMTO de opleiding Hybride/EV-specialist gevolgd. Met mijn diploma’s Diagnose Specialist en Hybride /EV-specialist bent u bij Feenstra Autotechniek aan het juiste adres om de problemen aan uw auto op te lossen.

Rienk van de Belt – autotechnicus en eerste autotechnicus i.o.

Sinds 2021 ben ik werkzaam als leerling autotechnicus bij Feenstra Autotechniek. Van jongs af aan ben ik al bezig met techniek. Het begon met het sleutelen aan fietsen, daarna werden het brommers en auto’s. Het leuke aan werken bij Feenstra Autotechniek vind ik het werken aan alle verschillende soorten auto’s. Waardoor er veel variatie is in mijn werkzaamheden. In de autotechniek moet je je continu blijven bijscholen, daardoor blijft het uitdagend werk.

Rene Kuiper – Eerste autotechnicus, APK-keurmeester en Technisch specialist i.o.

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Feenstra Autotechniek als eerste autotechnicus. Naast mijn werk volg ik de opleiding tot Technisch specialist. Ik vind het leuk om grote reparaties uit te voeren en problemen aan auto’s op te lossen, zodat de klant weer probleemloos de weg op kan. Ook blijf ik graag op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, zodat ik deze kan toepassen in mijn werk.

Feenstra Autotechniek doet zijn uiterste best om u goed tot dienst te zijn, heeft u toch een klacht of opmerking?